Besök Skavileka.se på ShopMania

LEGO® Castle

LEGO® Castle – Möt riddare och drakar

Följ med tillbaka i tiden till de nobla och modiga riddarnas tid, med häftiga slott och läskiga drakar! Med nya LEGO® Castle kastas ni i en värld full av spänning, där action-fyllda tornerspel visar vem som är den tuffaste och starkaste.

De elaka draksoldaterna anfaller kungens slott och vill stjäla allt guld i skattkammaren! Kungen och hela staden ser upp till riddarna för hjälp. Kommer de att kunna skydda kungen och invånarna mot soldaterna och den stora eldsprutande draken? Du kan se till att de lyckas! Och dessutom måste du, med svärd och lans, hjälpa dem befria prinsessan som är fångad i draksoldaternas torn.

Här kan ni hitta alla de här figurerna och delarna till att bygga upp en riddar-värld med LEGO® Castle. Dessutom finns det också häftiga katapulter, murbräckor, skogar, ett slott med fängelsehåla och hemlig flyktdörr och mycket mer.

Välj bland vårt stora LEGO® Castle utbud, till låga priser online. Efter ni valt ut ert LEGO®och valt betalningsalternativ får ni snabbt hem ert paket, inom endast ca 2-4 arbetsdagar. Ni har alltid 90 dagars öppet köp. Så börja er resa här och upptäck glädjen med LEGO®!

 

Produkter
Drift & produktion:  Wikinggruppen